fbpx
Whatsapp
Şimdi Ara
Konum
Doğal Taşın Marka Adresi
ERGA GRANİT

Bodrum Parke Taşı

Bodrum Parke Taşı
AÇIKLAMA

Bodrum Parke taşı; ev ve hane döşemeleri için kullanılan, dekorasyonun tamamlanmasını sağlayan ve hem estetik açıdan hem de bina açısından çeşitli avantajlar sağlayan taşlardır. Bu taşları kullanmak isteyen bireyler, Bodrum parke taşı ile alakalı farklı konular hakkında da bilgi sahibi olmalıdır. Parke taşı konusunda verilen hizmetler, ücret durumunun neler olduğu ve sağlamış olduğu avantajlar, bu konuların başında gelir.

Bodrum Parke Taşı

Bodrum Parke Taşları Konusunda Sağlamış Olduğumuz Hizmetler Nelerdir?

Parke taşının güzel olması, tek başına yeterli bir özellik değildir. Bu güzelliğin yanı sıra, bazı hizmetlerin de müşterilerimize ulaşmasını sağlıyoruz.

Bodrum Doğal taş: Bu konuda vermiş olduğumuz genel hizmetler böyledir:

  • Parke taşı döşeme konusunda, müşterilerimizin isteğine bağlı olarak; taş döşeme alanında uzman olan bireyler bulunduruyoruz. Bu çalışanlarımız, parke taşı döşenmek istenen alanı, isteğe en uygun hale gelecek şekilde dizayn ediyor.
  • Parke taşı konusunda, kalite kontrolü yapmamış olduğumuz hiçbir ürünü kullandırmıyoruz. Uzun ömürlü olduğu tespit edilen, dayanıklı olmasıyla ön plana çıkan parke taşlarını müşterilerimize sunuyoruz.
  • Her tasarım, beğeni ve zevk durumu oldukça farklı olabilir. Çeşitli beğeni durumlarına sahip olan müşterilerimiz için; farklı görsel niteliğe sahip olan parke taşı seçeneği sağlıyoruz.

Genel olarak vermiş olduğumuz hizmetler bu şekilde olmakla birlikte; ödeme alanında, taksit yapılması konusunda ve müşterilerin diğer beklentilerine bağlı olarak farklı hizmetleri de sunuyoruz.

Bodrum Parke Taşı Ücretleri

Granit Parke taşı ücretleri, farklı özellikler göz önünde bulundurularak belirlenir. Bu özellikler genel olarak; usta yardımının alınıp alınmayacağı, kaplama yapılacak olan alanın ne kadar büyük olduğu, seçilen taşın maliyet durumu, hazırlanması için yapılan masraflar gibi genel özelliklerdir. Bu durumlara bakılarak, bazı parke taşı fiyatlarının ortalamanın üzerinde olduğu, bazı parke taşı fiyatlarının ise ortalamadan daha aşağıda olduğu gözlemlenir.

Benzer şekilde, ustalarımızın yapacak olduğu işin zorluk durumuna bağlı olarak da ücrette gözlemlenen değişimler söz konusu olabilir. Tüm bunlar değerlendirildiği zaman, parke taşı ücretleri; bir metrekare alana yapılacak olan masraf, ortalama iki yüz lira ile bin iki yüz lira arasında değişim gösterebilir.

PAYLAŞ
REFERANSLAR
Devam Eden Projeler
Marmaris Küp Taş

Doğa insanlara, çeşitli özelliklerde volkanik taş çeşitleri sunmaktadır. Firmamız, bu taşları kurmuş olduğu madenler ile çıkartarak, kullanım yerlerine göre düzenlemektedir. Marmaris küp taş çeşitleri daha çok granit volkanik taşlarıdır. Granit, insanlar tarafından yüzyıllarca öncesinde bu yana zemin döşeme işlemlerinde sağlam bir malzeme olarak kullanılmaktadır. Küp taşı üretimlerimizi, kare, küp şeklinde yapıyoruz. Küp Taşlar Marmaris küp […]

Diyarbakır Andezit

Andezit taşı, volkanik püskürük taşlarından birisidir ve mor ya da eflatun renklerde bulunmaktadır. Diyarbakır antezit madenlerimizde, grimsi ve siyah renk çeşitlerine de rastlanılabilmektedir. Benekli yapısından dolayı kaymaz zemin oluşturmalarında rahatlıkla kullanılabilmektedir. Aşınmalara karşı dayanıklıdır ve binaları duvarlarının tamamında ya da bir bölümü kaplama işlemlerinde kullanılabilmektedir. Doğal taş özelliklerinden dolayı kullanım alanlarında birçok avantaj sağlamaktadır. Diyarbakır […]

Tunceli Bazalt Taşı Projemiz

Tunceli bazalt taşı projemiz detaylarını siz değerli site ziyaretçilerimiz ve müşterilerimiz ile paylaşmak istedik. Tunceli valiliği ve belediyesi bünyesinde. Tunceli Ovacık Gözeler’de Çevre düzenleme ve peyzaj düzenleme işlerini üstlenerek Gözeleri çevreye uygun tabiyatını bozmadan kısa bir süre içinde Çalışmalarımıza başlamış ve bitirmek için tüm hızı ile ekip ve ekipmanlarımız devam etmektedir. Erga Granit Madencilik Şirketini […]

Haber Bültenimize Kayıt Olun!

Ürünler, özel teklifler ve kampanyalardan haberdar olmak için hemen kayıt olun.